SA Willie Gun Shrimp Tube

Lagerstatus:
Ikke på lager
Varenummer:
1356
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 55,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Willie Gun Shrimp Tube er bundet på vores egne 19 mm SA Shrimp Tubes (link og se foto). Fluens totallængde er 58-60 mm (95 mm incl vildsvine-børster). Vildsvine-børster kan du se her.

En dansk version, udviklet af Bjarne Laursen, af de populære Shrimp Tube flies, hvor farvevalget er holdt i de effektive Willie Gun farver sort/gul/rød. Fluen har, trods sin størrelse, en meget afdæmpet fremtræden i vandet. Umiddelbart virker 10 cm som en stor lakseflue, men sparsom dresset, så er den præcis som den skal være! Fisket effektivt fra det øjeblik den rammer vandet.

Bjarne Laursen er FFF-certificeret fluebinder og en af DK's absolut mest innovative lakse-og havørredfluebindere. Bjarne udvikler og binder eksklusivt for Skagitanglers.com

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 975,00

incl. moms.

Array V2 - Taylor Fly Fishing

Array V2 - Taylor Fly Fishing

DKK 2.250,00DKK 1.900,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook