Pearl Braidback 2,5 mm

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB0002
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 33,00
DKK 20,50

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Pearl Braidback 2,5 mm fra Sybai er en type flatbraid som vi i indtil videre har hjemtaget i 15 forskellige forskellige farver. Hver pakke indeholder 1 m braid.

Bemærk prisen, sammenlignet med andre lignende kendte produkter. Her er virkelig tale om rigtig "value for money"!

Pearl Braidback 2,5 mm er et flettet (braided) flash materiale som kommer i en række ret interresante farvekombinationer, som vi ikke har set før. Et meget meget holdbart materiale, der er velegnet som krop, tag, butt og evt. rib på en lang række fluer. Materialet er særligt velegnet til opbygning af en slank krop til Intruders o.l. Materialet kan også finde anvendelse i en række saltvandsfluer.

Se denne lille video, der præsenterer produktet https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=JKsZMrladvE og https://www.youtube.com/watch?v=UIGG4NKlRqA

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 17,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook