Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
23551
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 10,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
3 eller mere DKK 18,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Et stort - rigtig stort - bundt Triple Soft Flash med ikke mindre end ca. 1100 flashstrå pr. bundt.

Triple Soft Flash er flashtype. der er kombineret af 3 forskellige spændende favekombinationer, som giver en væstenlig anderledes effekt end ved at anvende samme farve flash. Vi siger ikke, at Triple Soft Flash er bedre end ensfarvet det tilfører bare anderledes effekt.

Soft Flash indgår i Mange af vores fluer i større eller mindre mængder. Vi fører en række spændende farver i en supergod kvalitet til en meget overkommelig pris.

Her hos Skagitanglers.com har vi et valgsprog, som lyder "Rigeligt flash - husk altid rigeligt med flash!"

   

Her lidt fisk fra DK, der alle er taget på fluer der opfylder vores krav om "rigeligt med flash". Mange fisker stadig med for lidt flash i deres fluer, men det må de jo sådan set selv om ;-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook