Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB002
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 15,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
4 eller mere DKK 21,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Vi fører en fin type flat braid fra Sybai kaldet Pearl Solid Rib Braid i 12 forskellige farver. Hver pakke indeholder 1,5 m braid. Bemærk prisen, sammenlignet med andre lignende kendte produkter. Her er virkelig value for money!

Pearl Solid Rib er et flettet (braided) flash materiale som kommer i en række ret interresante farvekombinationer, som vi ikke har set før. Et meget meget holdbart materiale, som er velegnet som rib på større fluer, men også super til opbygning af krop til lidt mindre Intruders o.l. materialet kan også finde anvendelse i en række saltvandsfluer.

Se denne lille video, der præsenterer produktet https://www.youtube.com/watch?v=UJQVew8xixM

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook