Jimi Hendrix Rubber Leg Series

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
jimi001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 12,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Jimi Hendrix Rubber Leg Series - Gummiben i farver som kun Jimi kunne hjælpe os med give de rigtige navne.

Vi har fået en serie nye lækre gummiben hjem, som vi har kæmpet med at navngive. Farverne er spraglede! Vi kom i en sen nattetime frem til, at de bedst beskrives med hjælp fra titler på Hendrix-numre. Det er af ren kærlighed og respekt overfor den største guitarist af dem alle, at vi har valgt at give de forskellige varianter navne efter titler på specifikke Hendrix-numre som vi syntes er passende. Gir det mening? Måske ikke, men sådan er der jo så meget. Se på foto, hvor de enkelte varianter er nummereret:

1: Georgia Blues  2: Crying Blue Rain  3: Foxey Lady  4: Gypsy Eyes  5: Purple Haze  6: Bold As Love  7: Castles Made Of Sand  8: Room Full Of Mirrors  9: Manic Depression  10: Fire  11: Vodoo Child (Slight Return)  12: Wild Thing (Selvlysende Glow-In-Dark).  

Gummiben er uundværlig til mange fluetyper og ikke mindst på de effektive Squidroo-fluer er de helt essentielle. Gummiben giver liv og bevægelse til mange forskellige fluetyper. Gummiben vinder mere og mere frem som fast element i mange aften- og natfluer, hvor bevægelighed og evnen til at lave "ballade" i vandet er alfa og omega. Vælg en par gummiben svarende til dit favorit-nummer fra Jimi Hendrix - det er garanti for god fiskekarma!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook