Gummiben - alle mulige farver og striber

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
38
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 12,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Gummiben i den absolut bedste silikone-kvalitet. Vi fører ikke mindre end 26 forskellige varianter i et væld af farvekombinatioer, så der skulle være mulighed for at sætte dit personlige præg på fluerne.

Gummiben er uundværlig til mange fluetyper og ikke mindst på de effektive Squidroo-fluer er de helt essentielle. Gummiben giver liv og bevægelse til mange forskellige fluetyper. Gummiben vinder mere og mere frem som fast element i mange aften- og natfluer, hvor bevægelighed og evnen til at lave "ballade" i vandet er alfa og omega. Du kommer ikke udenom gummiben til mange Intruder fluer og fx Bjarne Laursens storfanger "Gummilynet" har gummiben som det vigtigste element i fluen.

I mange kystfluer og tropiske fluer finder du også gummiben i forskellige farver, da materialet tilfører en masse liv og bevægelse, som ofte trigger fiskene over evne.

     

Et udvalg af vores fluer med gummiben. Klik på foto for at gå direkte til beskrivelse af fluen.

 

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook