Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB025
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 18,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Nyhed!

Fine Super UV Ice Dubbing - i hele 21 forskellige farver. Ny version af den klassiske UV Ice Dub - nu med rigtig meget mere af alt det gode i :-) Folkene fra Sybai har tunet denne dubbing, således at den nu fremstår med vildt meget UV-materiale mixet ind. UV har været genstand for stor debat fluebindere imellem og vi skal ikke gøre os til dommere. Tror man på UV har en gavnlig effekt få fangsterne (og ja det tror vi på), så vil du helt sikkert fiske med enorm tiltro til dine fluer, når du har bundet dem med den nye Super UV Ice Dub.

Fine Super UV Ice Dubbing er et fint syntetisk materiale med flashabou og masser af UV-fibre mixet sammen. Materialet er som nævnt kendt og brugt af snart sagt alle fluebindere, og med god grund. Vi sværger til UV Ice Dub! Det stas fanger fisk - sådan er det bare! Vi bruger det på daglig basis i Composite Dubbing Loops.

Se evt. denne lille video, der præsentere produktet: https://www.youtube.com/watch?v=5sPCSGHO-YM

Denne lille video sætter fokus på de visuelle forskelle mellem de mest populære dubbingmaterialer: https://www.youtube.com/watch?v=C9XmBnnPEwg 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook