Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SYB004
Producent:
SYBAI
Pris:

DKK 20,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Syntetisk "Fine Hair” nu i hele 29 farver inklusive flere fluo-varianter til steelhead-freaksene derude. Mange nye mere afdæmpede farver er kommet til, som er særlig relevant for kystfiskerne. Fine Hair findes som centralt mayeriale i nogle af de mest effektive rejefluemønstre og bruges af de fremmeste fluebindere på netop dette område.

En pakke Fine Hair indeholder hele 1500 fibre med en længde på 35 cm., så der er nok til "tonsvis" af fluer i en pakke. Fine Hair fra Sybai er et materiale, der adskiller sig rigtig meget fra en lang række andre produkter. Fine Hair er virkelig fint/tyndt - vel nærmeste gennemsigtigt - og vildt blødt i strukturen. Fine Hair har en silke-lignende glans og en viscositet som vi aldrig har set ført. Dette materiale er levende - det føles i hvertfald sådan - og derfor ikke helt nemt at arbejde med, men det er anstrangelserne værd. 

Vi opdager hele tiden nye muligheder med Fine Hair, og er totalt hooked på det til Composite Loops fluer. Klip lidt Fine Hair af i den længde du ønsker og mix det ind samme med andre gode materialer - det giver fed effekt, bevægelse og lidt bling på den gode måde. Fungerer også rigtig godt i samspil med marabou-hackler. Kystfluefiskerne gentænker mange kystklassikere efter de har haft fingre i Fine Hair. Vi høre nogle "gå amok" over det her til deres fiskeimmitationer, rejefluer mm.

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

1.4L Kedel​ - aluminium

1.4L Kedel​ - aluminium

DKK 225,00DKK 135,00

incl. moms.

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

Ahrex NS122 - Light Stinger krog

DKK 59,00DKK 45,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Facebook