Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
FF055
Producent:
Future Fly
Pris:

DKK 249,00
DKK 193,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

FF Weasel (væsel) skind

Drengene fra FutureFly har med væselskindet fundet det helt perfekte materiale til de små Micro og Nano Zonker-fluer, små munkere og andre lækkerier. Hårlængden er ca. 4-6 mm og med skinnede dækhår på et helt utrolig tyndt skind. Skind fra væsel er meget nemme at skære til perfekte vinger og fluerne svømmer meget forførende i vandet - selv i den mest langsomme strøm. Du kan nu binde små forførede lakse- og havørredfluer - nemt og effektivt. Vi fører alle 6 tilgængelige farver.

Se denne lille video fra Kim Sørensen, der viser hvor utrolig levende og bevægelig en zonkervinge er i vandet. LINK. Når du skærer dine egne zonker-vinger er det specielle zonker-værktøj fra FF, og en drønskarp kniv og saks, en uvurderlig hjælp. Se her.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook