Lak og lim

Lak og lim

Lak og lim er helt nødvendige basisprodukter, som anvendes til rigtige mange formål og arbejdesprocesser indenfor den moderne fluebinding.

Et smukt lakeret hoved på fluen, giver den sidste væstenlige holdbarhed og ikke mindst en lækker finish. Bruger du nogle af de nye farver fra FutureFly, så kommer der også en extra dimension til som ikke må undervurderes.

Skagitanglers fører et udvalg af lak i forskellige funky farver fra Future Fly og Sybai, samt lidt forskelligt superlim/sekundlim, som er helt uundværlige til sikring af materialerne.

Når du bruger tid og gode materialer på at binde flotte fluer, så kan du lige så godt lave fluer der holder længe og får den sidste lækre finish som en god lak giver.

Instant Glue - Futurefly

Instant Glue - Futurefly

DKK 56,00

incl. moms.

Futurefly Instant Glue er superlim i høj kvalitet, der er gennemtestet af en lang række fluebindere .....

Lak til fluebinding - 6 farver.

Lak til fluebinding - 6 farver.

DKK 55,00DKK 38,75

incl. moms.

Vi fører lak til fluebinding fra Future Fly i 6 forskellige farver. Letflydende uden at dr.....

Lak til fluebinding - by Sybai

Lak til fluebinding - by Sybai

DKK 55,00DKK 38,75

incl. moms.

Vi fører en super god lak til fluebinding fra Sybai. Letflydende lak (20 ml), der er nem at påf.....

Sekundlim i flaske

Sekundlim i flaske

DKK 15,00

incl. moms.

Sekundlim i flaske. Super stærk, letflydende og naturligvis hurtigttørrende. Sekund-lim anvendes .....

Sekundlim i tube

Sekundlim i tube

DKK 9,00

incl. moms.

Sekund-lim i tube, 3 g. Super stærk, letflydende og naturligvis hurtigttørrende. Sekund-lim anven.....

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook