Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA125
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 67,50

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
3 eller mere DKK 60,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Skagit Shanks - Black Nickle - fås i 30 og 40 mm total længde, som er anvendelig til en meget bred vifte af intruderfluer.

Vores Skagit Shank - Black Nickle - eller bare "Black Shanks" har et åbent øje i bagende og fint formet up-eye i forenden. Let, elegant og meget klassisk konstruktion med mange anvendelsesmuligheder - naturligvis oplagt til intruders, speytruders, Hohbo Spey o.l. Hver pakke indeholder hele 20 stk. kvalitetsshanks i den valgte størrelse.


Vi introducerer nu endnu en ny variant over temaet Intruder Shanks, som et fint alternativ til de mange andre muligheder, der allerede findes her i shoppen. Størrelsen varierer lidt fra de andre shanks og denne version har et mere traditionelt design i Black Nickel og med "up-eye", som giver dine intruders et mere "classic" look, som passer godt til fx fluer som Hoh Bo Speys og en lang række andre intruder-mønstre. En sikker favorit :-)

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 80,00

incl. moms.

Easy Shrimp Eyes

Easy Shrimp Eyes

DKK 49,00DKK 40,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook