Skagit Shanks - Stainless Steel

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA123
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 70,00
DKK 60,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

SA Skagit Shanks - Stainless Steel - i 3 størrelser (20, 35 og 55 mm total længde).

Produceret i rustfrit stål med åbent øje i bagende og fint lige øje i forenden. Let og elegant konstruktion med mange anvendelsesmuligheder - naturligvis oplagt til intruders, speytruders, Hohbo Spey o.l. Hver pakke indeholder hele 20 stk. shanks i den valgte størrelse.


Vi introducerer SA Skagit Shanks, som et fint alternativ til de mange andre muligheder, der allerede findes her i shoppen. Vores Skagit Shank har et mere let design som tiltaler mange fluebindere og giver derfor dine intruders et lidt mere "slim" look, som passer godt til fx fluer som Hoh Bo Speys og en lang række andre intruder-mønstre.

Du kan naturligvis binde fluerne på helt almindelig vis, men der er også mulighed for at koble 2 shanks sammen (eller flere, hvis du er rigtig vild) så du dermed får en led-delt flue med maksimal indbygget bevægelighed. Der er masser af kombinationsmuligheder i det koncept og vi glæder os rigtig til at udforske temaet "led-delte fluer" meget mere i fremtiden. Hvad med en "kopi" af en rapala-wobler, eller en stor sort krabat til sommerens natteroderi efter havørred. Leg selv videre...

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook