Tanuki hair

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
FF064
Producent:
Future Fly
Pris:

DKK 100,00
DKK 75,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Tanuki hår fra Futurefly føres i hele 16 forskellige farvevarianter, der spænder fra de vilde pangfarver til de mere afdæmpede jordfarvede nuancer. Hele paletten er dækket.

Tanuki-hår opfattes af mange som det absolut bedste materiale til hårvinger, der findes på markedet i dag. Vi er tilbøjeligt til at give dem ret. Tanuki er så fedt at arbejde med, og giver helt utroligt levende vinger. Meget nemme at få den eftertragtede taperede dråbeform på vingen.

FF Tanuki-hår er blødt og glat, men med en fint lag af lidt stivere skinnende dækhår. Du kan også skære fine zonker-vinger af Tanuki, da skindet er meget tyndt.

Kraftig anbefalelsesværdig til fx natfluerne, eller fluer til vand med ringe strømhastighed, hvor maximal bevægelighed i materialerne er et must.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook