Intruder-krog (barbless) til små intruder og rørfluer

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
carp001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 43,00
DKK 30,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Barbless / modhageløs intruderkrog i # 6 og # 8. En pose indeholder 15 stk. intruderkroge.

Vi hjemtaget en stærk lille enkeltkrog som vi bruger til små/medium intruders og mindre rørfluer. Krogen føres i #6 og #8 og den passer perfekt til de mest anvendte mindre lakse- og havørredfluer. Bemærk, at krogen er "født" uden modhager, så den opfylder allerede kravende som er gældende i de fleste vandløb i dag både herhjemme med også i USA/Canada. Krogspidsen peger en anelse opad, hvilket giver forbedret krogningsegenskaber, og nok også et bedre kroghold, trods manglende modhager.

Krogen er - trods dens størrelse - stærk som bare pokker og kan varmt anbefales til sommerfiskeriet, eller i situationer, hvor du gerne vil have en lille diskret krog med et perfekt kroghold.


Krogen er produceret på en kendt fabrik i Japan, der leverer kroge til nogle af de største brands. Vi sælger dem billigt som "no-name" kroge, da det ikke er navnet eller indpakningen, der fanger fisk - men alene krogen!
 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 994,00

incl. moms.

Banana fly

Banana fly

DKK 24,00DKK 19,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook