Nordic Tube Single Hook - Partridge NTS

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
ParNTS
Producent:
Partridge
Pris:

DKK 68,00
DKK 50,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Nordic Tube Single Hook - Partridge NTS med XX stk. pr. pose i størrelse 2-6

Enkeltkrog i topkvalitet specielt udvilket til "vores" nordiske rørfluer. Krogen har et godt stort kroggab og er X-strong i godstykkelse, så holdbarheden er helt i top. Det lige øje gør montering direkte "bagi" fluerne helt optimal og sikrer at krogen altid sidder perfekt under fiskeri.

Enkeltkrogen, monteres så krogspidsen peger opad, er rigtige god til især aften/natfluer eller andre fluer, der skal fiskes "henover" grøde o.l. 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 80,00

incl. moms.

Easy Shrimp Eyes

Easy Shrimp Eyes

DKK 49,00DKK 40,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook