Påfugl Øjefjer

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
påf001
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 10,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Mængderabat

Bestil Mængde Pris pr. stk.
3 eller mere DKK 10,00incl. moms.
Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Påfugl øjefjer (og lidt herl på fjerstammen) - i 13 flotte farver. Længde ca. 25-30 cm. Sælges stykvis, så du selv kan mikse efter behov.

Øjefjer fra påfugl er et klassisk materiale og har rigtig mange anvendelsesmuligheder indenfor fluebindingen. Vi kalder den for sjov "fattigrøvs-rhea", da fjerstrålerne fra øjefjeren fint gør det ud for de dyre fjer fra Rhea. Vi mixer stråler fra øjefjer i mange intruder-mønstre, da det erlige så godt som Rhea og meget økonomisk i brug. På klassiske laksefluer har øjefjer altid været brugt som "horn", og det fungerer stadig. Nu er muligheder for at lege med de mange ny farver.

Vi fører 13 forskellellige farver af påfugl øjefjer. Den afblegede udgave er meget populær til hjemmefarvning ved køkkenbordet.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook