Marabou - løse fjer i mange farver

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
473
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 35,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

En pose marabou-fjer består af mindst 20 håndsorterede fjer og i flot kvalitet med en individuel længde på ca. 5-10 cm.

De enkelte fjer er af typen "blood quill", som er den bedste kvalitet til mindre og mellemstore fluer. Vi fører hele 12 forskellige flotte farver, så vi burde have noget for enhver.

Marabou-fjer benyttes i høj grad til lakse- og steelhead fluer (fx Ho Boh Speys og mange intruders), men bør også tænkes ind i mange af vores egne havørredfluer grundet den høje mobilitet marabou tilfører til fluen.

Kig under kategorien fluer, hvis du vil have lidt inspiration til dine egne fluer med marabou. Link.

  

Tre forskellige danske forårslaks, der alle er fanget på fluer, hvor marabou indgår som væsentligt element i fluen. Marabou = DK laks!

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook