Lady Amherst fasan - center halefjer - hele fjer i 12 farver

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
9
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 125,00

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Skagitanglers sælger hele Lady Amherst center halefjer (ca. 80-90 cm lange) i ikke mindre end 12 forskellige farver. Lady Amherst leveres dog også i mindre stykker, hvis du blot vil afprøve materialet eller ønsker alle vores farver til en billig penge pris. Lady Amherst center halefjer er et specialprodukt, som har været brugt i klassiske laksefluer gennem tiden.

Svært at fremhæve nogle farver frem for andre - de har alle deres egen berettigelse - brug dem fx i en konstrast-farve i forh. til de øvrige materialer på fluen, eller i lignede farver, hvor Amherst blender fint ind og giver ekstra liv til din flue. Senest optræder Lady Amherst især på Intruder-fluerne og andre fluer fra USA's steelhead-fiskeri. Tilsæt blot få stråler fra denne fantastiske fjer til din flue og du skaber en helt unik effekt. Vi kan vel nærmest ikke leve - som fluebinder i hvert fald - uden vores Lady Amherst ;-)

Vi anvender konsekvent fjerstråler fra Lady Amherst i alle vores Intruders, men efterhånden anvendes Amherst også i en lang række andre lakse- og havørredfluer, hvor fjeren tilfører en super effekt og look til fluen. Pas på - er du først begyndt at bruge Amherst, så skal det bare være i snart sagt alle dine fluer ;-)

 

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angle Hair

Angle Hair

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 875,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 14,00DKK 10,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100% fokus på fluefiskeri med skagit-udstyr. Vi er skagitanglers og deraf navnet på shoppen. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af kvalitetsliner, tips, forfang RIO, samt fluehjul fra Taylor Reels og stænger fra Redington. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Vi er forhandler af kvalitetsmaterialer fra bl.a. Future Fly, Ahrex, OPST, Sybai, Semperfli, PRO, Partridge og naturligvis vores eget Skagitanglers.com brand. Du finder også special-fluer, bundet af nogle af de bedste fluebinderer. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
28991902
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook