Lady Amherst Fasan Center halefjer - stykke - 12 farver

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
543
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 30,75

incl. moms.

Tilvalg / varianter

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Vi fører Lady Amherst fasan i en virkelig flot kvalitet - og i hele 12 forskellige farver - hvor du kan regne med at kunne bruge hele stykket (mindst 7 cm) og alle fjer-stråler til dine fluer. Altså rigtig value for money, hvis du sammenligner med hvad du ellers må give for Amherst andre steder.

Vi anvender konsekvent fjerstråler fra Lady Amherst i alle vores Intruders og generelt til de fleste steelheadfluer. Efterhånden ser vi Amherst anvendt i en lang række andre lakse- og havørredfluer, hvor fjeren tilfører en super effekt og look til fluen. Pas på! Er du først begyndt at bruge Amherst, så skal det være i snart sagt alle dine fluer ;-) De meget populære Shrimp og reje-fluer peppes også gevaldigt om, hvis du bruge Amherst som "antenner". Tilsæt kun få fjer-stråler fra denne fantastiske fjer til din flue og du skaber en helt unik effekt både visuelt og med øget bevægelighed.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Bindetråd

Bindetråd

DKK 15,00DKK 10,00

incl. moms.

Brass Beads 5 mm

Brass Beads 5 mm

DKK 30,00DKK 20,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook