Silicone Bead Pad

Lagerstatus:
På lager
Varenummer:
SA092
Producent:
Skagitanglers.com
Pris:

DKK 20,00

incl. moms.

Køb

Ingen vurderinger
Skriv en anmeldelse

Beskrivelse

Silicone Bead Pad (19*13 cm). Fin lille måtte produceret i semi-hårdt silicone.

Er du også træt af kugler, dumbells, cones og andet godt, der "forsvinder" mellem alle materialerne når du binder fluer? Vi anbefaler, at du anskaffer dig denne lille smarte måtte i silicone og altid har den liggende foran dig når du binder. På den måde har du overblik over de små "dippedutter" og den kan også beskytte bordet med lak og limrester.

Overfladen på den ene side er ru/mønstret og opdelt i mindre rum, hvilket forhindret at dine kroge og kugler ruller væk, som de ellers altid gør...Vend måtten om, og brug den glatte overflade år du arbejder med lim, lak, epoxy o.l.

Anmeldelser (0)

Skriv en anmeldelse

Bemærk: HTML oversættes ikke!

Dårlig            God


Fortsæt

Tilbud

Angora Goat - Fine Dubbing

Angora Goat - Fine Dubbing

DKK 25,00DKK 20,00

incl. moms.

Array - by Taylor Fishing

Array - by Taylor Fishing

DKK 1.695,00DKK 775,00

incl. moms.

Delux Waste bag

Delux Waste bag

DKK 125,00DKK 80,00

incl. moms.

Easy Shrimp Eyes

Easy Shrimp Eyes

DKK 49,00DKK 40,00

incl. moms.

Skagitanglers.com

Skagitanglers.com er Skandinaviens eneste webshop med 100 % fokus på fluefiskeri. Vi sælger alt i fluegrej og tilbehør til fiskeri efter laks, havørred og steelhead i ferskvand. Andre fluefiskere finder også mange spændende produkter. Vi er specialister i rådgiving og sammensætning af det korrekte stang/line set-up til enhver fiskersituation. Vi er forhandler af vores egne Nordic Skagit Heads og liner, tips mm fra bl.a. RIO, fluehjul fra Taylor Fly Fishing, stænger fra Pieroway Rods, fluebokse fra Plan D Fishing. Vi har et kæmpe udvalg af materialer og værktøj til fluebinding indenfor vores niche. Du finder special-fluer fra AquaFlies. Kontakt os på info@skagitanglers.com - vi svarer hurtigt og personligt på alle henvendelser. Ring på 23962700 eller kig forbi vores lager i Ribe (kun efter aftale) Velkommen til en verden af skagitanglers.

Kontakt os

Mobil
23962700
Kontakt mail
info@skagitanglers.com

Twitter

Facebook